Fra:                                  bmi motionsudvalget< bmimotionsudvalget@gmail.com>

Sendt:                             16. november 2016 08:02

Til:                                   BMI Motionsudvalget

Emne:                              X-Mas Løbet Odder 17. december - tilmelding

 

Hej alle

 

Som varslet åbner vi nu for tilmelding til X-Mas Løbet i Odder, der i år afholdes lørdag den 17. december. Konceptet for løbet er meget simpelt - man løber på en 7,033 km strækning, der bevæger sig rundt på veje og stier i Odder (aldrig mere end ca. 1,5 km fra svømmehallen), og man løber så mange runder, man har lyst til, op til maraton. Efter løbet får man en X-Mas (heraf navnet), og så er der kæmpestort frokost- og kagebord.

 

De foregående år har Tranbjerg Løber været massivt repræsenteret med ca. 50 løbere, men i år forlyder det, at de kommer lidt færre, og det giver mere plads til OS!!! Og eftersom Odder er en af vores faste samarbejdspartnere, ikke mindst til Fastelavnsløbet, bør vi møde talstærkt op. Sidste år sad vi en god flok BMI'ere i en times tid, mens vi gjorde indhug i beholdningen af kager og X-Mas, og det var en meget hyggelig dag.

 

Den officielle tilmelding åbner på mandag 21/11, og det er erfaringsmæssigt en god ide at være tidligt ude. Derfor skal jeg nu bede alle, der er interesserede i at løbe dette løb, om at komme på banen - send mig en mail på tsr@textminded.com med navn og ønsket antal runder. Bemærk, at der plejer at være tidligere start for dem, der vil løbe langt (halvmaraton og derover), så alle kan nyde bordets glæder sammen. 

 

Løbet er komplet gratis for medlemmer af BMI Motion at deltage i, forudsat at man deltager i vores officialordning og løber iført klubtrøje (hvis det er muligt).

 

Der er ingen sidste frist for tilmelding, men til gengæld ingen garanti for udsolgt, så tidlig tilmelding anbefales på det kraftigste!!!

 

På Motionsudvalgets vegne - Thomas Wollesen Rambusch

 

PS: Jeg har noteret EB (+1) (3), BJ (1), TH (1) og CK (4) til løbet, så I er på listen.