Fra:                                  bmi motionsudvalget< bmimotionsudvalget@gmail.com>

Sendt:                             2. november 2016 20:43

Til:                                   BMI Motionsudvalget

Emne:                              Vinterløbene (tidl. DuPont løbene) - tilmelding

 

Hej alle

 

I håbet om, at Aarhus Motion følger op på sidste års initiativ og laver rabatordning til Black Friday 25. november, vil vi nu åbne for tilmelding til Vinterløbene (tidl. DuPont løbene) - fire unikke lokationer med 5 og 10 km og starttider først på dagen (offentliggøres først senere). Der er også mulighed for 5 km walk.

 

Datoer og steder er:

29/1: Scandinavian Congress Center

26/2: Brabrand Hallen (bemærk: ikke 15 km denne gang)

19/3: Hermans (Tivoli Friheden)

2/4: Ceres Park

 

Læs i øvrigt mere om løbene på Aarhus Motions hjemmeside http://www.aarhusmotion.dk/forside 

 

Ved samlet tilmelding til alle fire løb får man en T-shirt (og klubben sparer endnu mere) - men melder man fra efterfølgende eller ikke stiller op (og ikke skaffer en afløser fra klubben), bliver man selvfølgelig bedt om at tilbagebetale klubbens udgifter. Til denne løbsserie gælder de sædvanlige regler omkring deltagelse i officialordning og løb iført klubtrøje.

 

Hvis I allerede nu ved, at I vil deltage i et eller flere af disse løb, bedes I således skrive til Thomas på tsr@textminded.dk med angivelse af navn, distance og (hvis jeg ikke har fået det før) fødselsdato samt T-shirtstørrelse.

 

Børn under 15 år deltager gratis og tilmeldes på dagen (ét barn pr. voksen).

 

Vi håber, at rigtig mange (igen) vil benytte sig af lejligheden til at deltage i denne løbsserie.

 

PS: Der er også stadig mulighed for at tilmelde sig til Ree Park Safari Run (5 BMI'ere er på listen indtil videre) samt BESTSELLER Aarhus City Halvmaraton med forventeligt 17.000 deltagere. Fire BMI'ere har indtil videre besluttet sig for at deltage i det største enkeltstående løb i Aarhus næste år.

 

Mange hilsener

Motionsudvalget