Fra:                                  bmi motionsudvalget< bmimotionsudvalget@gmail.com>

Sendt:                             3. oktober 2016 18:47

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Ree Park Safari Run 2017

 

Hej alle

 

Nogle gange er man nødt til at være ude i god tid, og således også til dette løb, som i 2017 afvikles lørdag 6. maj. Der er et deltagerantal på 2400, og næsten 1600 er i skrivende stund tilmeldt, så vi tør ikke vente meget længere.

 

Løbet er en sjov oplevelse, hvor man løber blandt vilde dyr (de er dog indespærret) og på de mange gangbroer af træ i parken - 10 km er noget kuperet og går også ud i terrænet omkring parken. Ruterne er 3 - 5 - 10 km. Vi har typisk haft mange deltagere med, så vi tilbyder selvfølgelig også løbet i 2017. Parken er denne dag lukket for andre gæster, så der er ikke overfyldt. I lighed med 2016 bliver der også mulighed for at tilkøbe grillbuffet, men denne mulighed er endnu ikke åbnet, så herom først mere senere. Ledsagere, som ikke skal løbe, har også mulighed for at købe adgangsbillet til reduceret pris.

 

I kan læse meget mere om løbet her: http://www.aarhusmotion.dk/event/reepark

 

Det skal fra Motionsudvalget bemærkes, at løbet desværre er lagt dagen før Wings for Life World Run (7. maj), hvor der stadig ikke er valgt en arrangør i Aarhus, men den dato bliver i hvert fald ikke flyttet!

 

Der er i 2017 en brugerbetaling på 100 kr. til løbet pr. person. For prisen får man en unik T-shirt til en værdi af 299 kr. og gratis adgang til parken efter løbet (værdi 160 kr.). Der er desuden frugt og væske efter løbet.

 

Tilmelding: Skriv til Thomas på tsr@textminded.com med angivelse af navn, fødselsdato, T-shirtstørrelse og distance. Nærmere om betaling tilgår ved denne lejlighed (som tidligere MobilePay eller overførsel). Seneste frist - snarest muligt, eller så længe man tør vente.

 

Som altid er deltagelse i løbet på disse gunstige vilkår betinget af, at man deltager i officialordningen og løber i klubtrøje. Dette løb henhører til officialordningen for 2017, hvortil tilmelding åbnes til december.

 

Motionsudvalget håber, at mange vil benytte sig af lejligheden til at prøve dette sjove koncept.

 

Mange hilsener - Motionsudvalget