Fra:                                  bmi motionsudvalget< bmimotionsudvalget@gmail.com>

Sendt:                             5. oktober 2016 09:09

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Officials til IFORM Hjerteløb på lørdag - ca. 1 times indsats - hurtig tilbagemelding!

 

Hej alle

 

Vi har fået en henvendelse fra Aarhus 1900, som er kommet i bekneb for officials pga. en anden forenings afmelding. Det er i sidste øjeblik, men de vil høre, om vi kan hjælpe dem. Løbet er IFORM Hjerteløb på lørdag 8/10, hvor man kan løbe 5 km eller 10 km eller gå 2.5 km.

 

Løbet starter og slutter ved Christiansbjerg IFs klubhus på Bodøvej 211, ikke så langt fra Aarhus Skøjtehal. 

 

De kan betale os 125 kr. pr. frivillige, som skal stå klar en time i tidsrummet ca. kl. 10.45-12.30 (lidt afhængig af placering på ruten) og så kan der være lidt forhåndsinstruktion (evt. pr. mail, hvis vi foretrækker det). Stiller vi med en god håndfuld, runder de desuden prisen lidt op - pengene går naturligvis til klubben, men takken og rosen til de frivillige :-)

 

Jeg ved, at vi har trukket rigtig mange veksler på klubbens medlemmer på denne front i år, og jeg ved, at der er "tag en ven med"-arrangement i skoven, men skulle der være nogle medlemmer - det behøver ikke nødvendigvis være over 18 år - der har lyst og mulighed for at give en hånd, tager vi og 1900 med kyshånd imod.

 

Skriv gerne hurtigst muligt til mig på tsr@textminded.com, om du/I kan hjælpe, så vender jeg tilbage med mere info hurtigst muligt.

 

Under alle omstændigheder tak for den enorme indsats året igennem.

 

Mange hilsener - Thomas Wollesen Rambusch, officialansvarlig