Fra:                                  bmi motionsudvalget< bmimotionsudvalget@gmail.com>

Sendt:                             25. august 2016 15:29

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Officials 18/9 - og nu også 17/9!!! Rokade?

 

Flagstatus:                      Afmærket

 

Hej alle

 

Tingene er sjældent statiske, og således ej heller Aarhus Motions behov. De har netop fulgt op på officials til MTB Challenge, og det viser sig, at de gerne vil have 10 officials om lørdagen (ca. 13-17.30) og 35 om søndagen (10/11-16), og de vil meget gerne have den samme forening til dette.

 

Så nu tilspørger jeg jer - er der mon nogen blandt vores søndagsofficials, der ikke ville have noget imod at skifte til lørdag (og en lidt kortere vagt), eller nogen, der ikke havde mulighed for at give en hånd søndag, men som gerne vil tage en tørn lørdag? Eller er der nogen endnu ikke indskrevne medlemmer til denne weekend, der tænker "nu bliver der et hul søndag, det fylder jeg lige"? Og skulle der være nogen, som er klar både lørdag og søndag, bliver både jeg og Aarhus Motion helt ekstatiske :-)

 

Jeg håber, I er med på dette sidste nøk, som gerne skulle være sidste ombæring for i år, så vi kan slutte af på god vis og med masser af goodwill. Som noget nyt - da de erfarede, at deres sandwiches ikke var så forrygende sidste år - bliver vi i år bedt om selv at medbringe forplejning til posterne - til gengæld får klubben ekstra 40 kr. pr. official, så det vil betyde rigtig meget i regnskabet!

 

Lørdagens 10 officials og 10 af søndagens skal møde inde ved ishuset nær Varna og være poster i skoven deromkring, mens de resterende 25 søndag bliver posteret ude omkring vores nærområde og tager direkte til deres poster - jeg henter veste og flag i løbet af ugen op til, som I kan afhente hos mig. Mere herom senere.

 

Skriv til mig på tsr@textminded.com med din tilmelding/rokadevillighed og dit gode humør (IKKE ved at svare på denne mail), så omorganiserer jeg (først til mølle) og skriver ud til jer, når vi kender de nøjagtige poster, I kan vælge jer ind på.

 

Mange hilsener (og undskyldninger for de mange forstyrrelser)

Thomas Wollesen Rambusch, officialkoordinator