Fra:                                  bmi motionsudvalget< bmimotionsudvalget@gmail.com>

Sendt:                             13. december 2016 09:28

Til:                                   BMI Motionsudvalget

Emne:                              Nytårscup 4. og sidste runde

 

Hej alle

 

Ja, den er god nok - det er Motionsudvalget med endnu et tilbud om løb...

 

Vi har nu afviklet tre runder af Nytårscuppen, og så skal vi selvfølgelig slutte af med et brag, som vi plejer, med 4. og sidste runde, der finder sted 31. december med start kl. 11 fra Marselisborghallen. Igen er der fartholdere undervejs, suppe, vand og frugt i mål - og så selvfølgelig bobler og kransekage, så vi kan ønske hinanden et godt nytår!

 

Man kan som altid vælge mellem 5 og 10 km. Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag 27. december. Tilmelding foregår ved at skrive til Thomas på tsr@textminded.com (IKKE ved at svare på denne mail) med angivelse af navn, distance og fødselsdato (hvis jeg ikke har den i forvejen). Der er allerede 11 BMI-løbere på startsedlen, så kom endelig med!!!

 

Deltagelse er komplet gratis, hvis man deltager i vores officialordning (der er dog stadig en del, der ikke har meldt ind, hvornår de gerne vil være officials) og løber i klubtrøje i det omfang, disse er kommet hjem.

 

Husk, at vi også stadig har tilmelding til X-Mas Løbet (få pladser tilbage) 17/12 og GEPARD Juleløb 27/12 samt Vinterløbene (tidl. DuPont løbene) i 2017. Desuden kan man stadig nå at tilmelde sig Ree Park Safari Run 6/5 (brugerbetaling på 100 kr.) og Bestseller Aarhus City Halvmaraton 11/6 (også brugerbetaling på 100 kr.).

 

Alle medlemmer ønskes en god jul og et godt nytår, hvis der ikke skulle blive skrevet ud igen - tak for den flittige deltagelse i arrangementerne i løbet af året - og gør jer bare klar til et 2017 med masser af gang i benene!!!

 

Mange hilsener - Motionsudvalget