Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             21. januar 2016 15:35

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Nyt løb - nu med kaffe, croissant, øl, pølser og... gin&tonic!!!

 

Hej alle

 

Motionsudvalget er altid på udkig efter nye og sjove løb til at supplere vores efterhånden lange liste over løb. Og nu har vi fundet et meget interessant tiltag - Street Coffee Run lørdag 28. maj kl. 12 fra Åbrinken i Aarhus. Her er mulighed for at løbe 6, 16 eller 21,1 km.

 

Løbet starter med morgenmad (kaffe og croissant) - ikke obligatorisk - i Vestergade fra kl. 10, hvorefter der er fælles opvarmningsløb hen til starten ved Åbrinkvej (Ringgadekrydset) - stadig ikke obligatorisk. Ruten går ad Brabrandstien og forskellige snørkler (der er vejvisere undervejs), og vel tilbage i mål serveres der pølser, øl eller vand og (afhængigt af, hvor man læser om løbet) gin&tonic!!! Det har vi ligegodt aldrig oplevet før...

 

Med i prisen er også en T-shirt til en værdi af (igen afhængigt af kilde) 23.400 kr. eller 199 kr. eller 1,7 millioner kr.

 

Læs mere om løbet her: https://www.facebook.com/events/1187120797971315/

og her: http://streetcoffee.dk/the-street-coffee-run/fakta/

 

Der er kun 500 pladser til løbet, så det gælder om at være hurtigt ude. BMI Motion betaler selvfølgelig for deltagelsen, hvis man har tilmeldt sig officialordningen og stiller op i klubtrøje. Det er også muligt at deltage uden - så betaler man blot deltagergebyret på 175 kr.

 

Tilmeld dig ved at sende en e-mail med navn og distance til Thomas på tsr@textminded.com. Frist: Hurtigst muligt - tilmelding lukker som nævnt ved 500 deltagere.

 

Vi håber på stor opbakning til dette løb.

 

Mange hilsener Motionsudvalget