Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             2. maj 2016 20:20

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Kommende løb - iFORM Løbet og Tranbjergløbet

 

Hej alle

 

Løbesæsonen er da (heldigvis) slet ikke forbi endnu, og vi har to spændende løb mere på programmet.

 

Først har vi iFORM Løbet lørdag 4. juni kl. 10.00, som i år arrangeres af Aarhus 1900 og har start og mål i Mindeparken. Her kan man vælge mellem 5, 10 og 15 km i de skønne skove. 1900 har desværre ikke kunnet gøre dette til en del af vores "gratis" pakke, så vi er beklageligvis nødt til at bede om et deltagergebyr på 100 kr. Til gengæld skulle der være en T-shirt med i prisen. Sidste tilmeldingsfrist er 29. maj. Detaljer om betaling tilgår ved tilmelding.

 

Vi skal selvfølgelig også med til Tranbjerg Løbet, som finder sted torsdag 9. juni kl. 19.00. Her kan man løbe 2,5 - 5 - 7,5 - 10 km, og prisen (som er fuldstændig gratis) inkluderer en sandwich og en vand. Der er også et børneløb på 2,5 eller 5 km, der starter kl. 18.00 - her er der også en sandwich og en vand med i den gratis pris. Sidste frist for tilmelding til dette løb er 1. juni!

 

Tilmelding forudsætter, at man deltager i officialordningen og løber i klubtrøje (skulle komme i uge 19), og foregår ved at skrive en mail til Thomas på tsr@textminded.com med oplysning om navn, distance, fødselsdato for nye løbere og T-shirtstørrelse for iFORM-løbere.

 

Mange hilsener fra Motionsudvalget

 

PS: Der er stadig en enkelt plads at få til Wings for Life World Run søndag 8/5 - sidste tilmeldingsfrist 3/5 - pris 100 kr. Løb så langt du kan, inden mållinjen indhenter dig!

PPS: Vi har fået et par afbud til Ree Park Safari Run 21/5, så der er plads på balkortet. Løbet er gratis, og der er mulighed for grillbuffet til halv pris samt ledsagere til reduceret pris. 3 - 5 - 10 km. T-shirt inkluderet.

PPPS: Husk Cystisk Fibrose 1900-Stafetten 22/5 - tilmelding til Carsten Kjærgaard. 10 km - løbet er gratis.

PPPPS: Det er stadig muligt at komme med til Street Coffee Run 28/5 (gin/tonic efter løbet). Vi har et par afbud, så man kan overtage en plads. Løbet er gratis. 6 - 16 - 21 km. T-shirt til en værdi af 1,7 millioner medfølger ifølge arrangørerne.