Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             4. januar 2016 13:49

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              DuPont løbene 1. runde 17/1

Hej alle

Velkommen til 2016, som forhåbentlig bliver et lige så stort løbeår for klubben som 2015. Vi har spændende løb foran os - Ree Park Safari Run, Wings for Life World Run, Bestseller Aarhus City Halvmaraton med 16.000 deltagere og mange andre.

Men vi starter året, som vi plejer - med DuPont løbene. Antallet af runder er skåret ned til tre (til gengæld kommer der et nyt, selvstændigt løb fra Tivoli Friheden, herom senere), som er (5 og 10 km hver gang):

17/1: Scandinavian Congress Center

28/2: Brabrand Hallen (også 15 km)

20/3: Ceres Park

Der er fartholdere til alle løb, og starttiderne er som altid lidt usædvanlige, men ligger mellem 10.30 og 11.00. Efter hvert løb er der suppe og frugt.

Vi har allerede haft samlet tilmelding til alle runder, så vi går ud fra, at det er enkeltrundetilmelding herfra - og til første runde har man endvidere den unikke mulighed at se sine klubkammerater som officials, idet vi stiller med 16 officials til dette løb! Til første runde kan undertegnede også tilbyde parkering for op til 10 biler, så med lidt fælleskørsel skulle vi kunne få plads til alle interesserede.

- som ved de fleste løb gælder det, at deltagelse er gratis, hvis man er tilmeldt vores officialordning og løber i klubtrøje. Ønsker man ikke dette, kan man blot betale normalprisen på 150 kr. og blive tilmeldt sammen med de øvrige deltagere fra klubben.

Tilmelding foregår efter vanligt princip: Send en mail til Thomas på tsr@textminded.com med angivelse af navn og distance (samt fødselsdato, hvis du ikke har været med til løb før). Sidste tilmeldingsfrist er fredag 15. januar.

I skrivende stund er otte BMI'ere tilmeldt til 1. runde, men sidste år havde vi 19 gennemførende løbere, så der er plads til mange flere!