Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             14. december 2015 20:40

Til:                                   Carsten Kjærgaard

Emne:                              Tilmelding til Fastelavnsløbet

 

Kære alle

 

Som tidligere annonceret dyster vi lørdag den 6. februar mod Odder Atletik i det traditionsrige Fastelavnsløbet.

 

Det foregår i år med start fra Egelund. Der er nummerudlevering kl. 12.00, og startskuddet til både 5 km og 10 km går kl. 13.00. Efter løbet er der fastelavnsboller og pokaloverrækkelse.

 

Ikke mindst det sidste er VIGTIGT. Ganske vist er pokalerne gyselige. Men alligevel er det lidt af en BMI-skamplet, at Odder har vundet begge pokaler de seneste tre år. Det er på tide, at vi vinder dem tilbage. Derfor skal alle mand af huse - både familiens hurtigste løbere og de mere adstadige.

 

Da vi sidste gang havde hjemmebane for to år siden, var vi ca. 50 BMI løbere. Det tal satser vi på at slå i februar - med alle de nye medlemmer, som vi har fået på det seneste.

 

Tilmeldingen foregår ved at sende en mail til Carsten Kjærgaard på nymarksalle122@gmail.com. Angiv navn og hvilken distance du løber (5 km eller 10 km). Skriv også, hvis du tager heppere med, så vi kan sørge for at bestille rigeligt med fastelavnsboller.

 

Tilmeldingsfristen er den 30/1. Men tilmeld dig gerne allerede nu, så Motionsudvalget kan få ro i maven, når vi kan se, at tilmeldingerne tikker ind med knivskarpe løbere allererede før nytår!!!

 

 

Venlig hilsen

Motionsudvalget.