Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             17. november 2015 15:28

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Officials 2016

Vedhæftede filer:          Officials_ønsker_AM_BMI_Motion.pdf

 

Så kom den - oversigten, I alle med spænding har ventet på. Dagen, hvor I med ildhu kan tilmelde jer som officials og være med til at spytte penge i klubkassen, så vi kan opretholde vores høje aktivitetsniveau til samme lave pris som hidtil.

 

Mange af jer har været så generøse, at I har tilmeldt jer som officials flere gange i 2015, og det er naturligvis stadig yderst velkomment.

 

Husk, at gratis (eller overvældende) billig deltagelse i de løb, vi stiller op til, fordrer, at man er official mindst én gang i løbet af året. Som udgangspunkt skal officials være voksne, men jeg forventer, at vi ligesom i år også kan have nogle yngre medlemmer med til MTB Challenge, så de unge også får en chance for at yde en ansvarsfuld indsats for klubben - dog ikke yngre end 12-13 år, vil jeg sige. Og man er selvfølgelig også hjertelig velkommen til at stille op som official, selv om man ikke har planer om at deltage i løb. Alle gode kræfter er velkomne!!!

 

Jeg har vedlagt oversigten som pdf og prøver også at kopiere den ind her, selv om det nogle gange giver dårlige resultater.

 

I melder jer til som officials ved at skrive til Thomas på tsr@textminded.com - og i første omgang bliver det efter først-til-mølle-princippet, og så må vi se på evt. omrokering efterfølgende. Bemærk, at officialstjanserne til de første fire løb (DuPont og Friheden) er cykeltjanser, som vi havde gode erfaringer med til Hjerteløbet i oktober. Så hvis manden/konen/kæresten alligevel skal ind og løbe, kan man jo tage med som cykelofficial :-)

 

Jeg vil gerne have jeres tilbagemeldinger hurtigst muligt og senest ved udgangen af november. Husk at skrive det løb, hvor I deltager, i jeres egen kalender, så det ikke kommer som et chok, når jeg indkalder jer i løbet af året.

 

Jeg ser frem til at høre fra rigtig mange.

 

På Motionsudvalgets vegne

Thomas Wollesen Rambusch

 

 

BMI Motion 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Løb

Dato 

Sted

Antal officials 

Note

 

 

 

 

 

Dupont løb SSC

17. jan. 2016

Scandinavian Center

4

Cykle

 

 

 

 

 

Dupont løb Brabrand

28. feb. 2016

Brabrand Hallen

4

Cykle

 

 

 

 

 

Dupont løb Ceres Park

20. mar. 2016

Ceres Park

4

Cykle

 

 

 

 

 

Løb Friheden

10. apr. 2016

Tivoli Friheden

4

Cykle

 

 

 

 

 

Name It Børneløbet (lørdag)

18. jun. 2016

Aarhus, Frederiks Alle

10

 

 

 

 

 

 

DHL Stafetten (tirsdag)

16. aug. 2016

Mindeparken

10

 

DHL Stafetten (onsdag)

17. aug. 2016

Mindeparken

10

 

 

 

 

 

 

MTB Challenge

18. sep. 2016

Tangkrogen

40