Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             16. december 2015 11:35

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Nordea Nytårscup 4. runde 31/12

 

Hej alle

 

Efter tre veloverståede runder af denne løbsserie skal vi nu til sidste, og uomtvisteligt mest festlige, runde. Det foregår ikke overraskende torsdag den 31/12, som altid med start fra Marselisborghallen kl. 11. Igen kan man vælge mellem 5 og 10 km, og når man kommer i mål i hallen, er der ikke alene suppe, frugt og vand (og mulighed for bad) - der er også BOBLER OG KRANSEKAGE!!!

 

Det plejer at være en rigtig god anledning til at sige tak for året, der gik, ønske hinanden godt nytår og derefter drage hjem til en nyårsaften med god samvittighed over, at løbeturen er vel overstået.

 

Tilmelding foregår som vanligt ved at skrive en mail til Thomas på tsr@textminded.com med navn og distance (også fødselsdato, hvis man ikke har været tilmeldt før). Dette skal ske SENEST 27. december. 14 løbere er allerede på listen, men der er selvfølgelig plads til MANGE flere!

 

Hvis man endnu ikke har tilmeldt sig en officialtjans for 2016, var det selvfølgelig også en glimrende anledning til dette.

 

Motionsudvalget siger tak for det forgangne år, hvor vi har haft mere end 400 løbere med til mere end 30 arrangementer - virkelig suverænt!!

 

PS: Vi skal selvfølgelig med til Wings for Life World Run i 2016 (8. maj) - vi har allerede fået bekræftet, at Aarhus 1900 reserverer nogle billetter til os, så det skal I nok høre nærmere om. 

Ree Park Safari Run er også på programmet igen (21. maj), og så byder 2016 også på indtil flere nye løb, så hold øje med mailboksen!