Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             6. oktober 2015 09:09

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Nordea Nytårscup - årets sidste (fire) løb!

 

Hej alle

 

Så var den der - mailen, mange af jer havde ventet på (og spurgt efter). Selvfølgelig skal vi da løbe Nytårscup i år - det gør vi jo altid! Og selvfølgelig er det 100 % gratis for medlemmer af BMI Motion, der er tilmeldt officialsordningen og stiller op i klubtrøje (ellers er det 100 kr. pr. runde, hvilket også er prisen ved udeblivelse).

 

Runderne ligger i år 15. og 29. november samt 13. og naturligvis 31. december - alle dage kl. 11. Og starten til alle runder går som vanligt fra Marselisborghallen.

 

Til alle løb er der mulighed for bad og omklædning i hallen, og til sidste runde (31/12) er der som altid kransekage og bobler til alle deltagere.

 

Tilmelding foregår ikke overraskende ved at skrive til Thomas på tsr@textminded.com med angivelse af navn, fødselsdato og distance - børn tilmeldes på samme vis som voksne i år.

 

Vi tilmelder til én runde ad gangen, men hvis man er stensikker på sin deltagelse i alle runder, er man naturligvis velkommen til at angive dette (med ovenstående forbehold). I første omgang er det således tilmeldingen til 1. runde 15. november, det gælder - sidste frist for tilmelding er i første omgang fredag 30. oktober.

 

Vi håber, at vi kan slutte året af på sædvanlig bragende vis med masser af blå og orange trøjer i feltet.

 

Mange hilsener - Motionsudvalget

 

PS: Når der står årets sidste løb, er det en sandhed med modifikationer - godt nok afslutter Nordea Nytårscup 4. runde året, men inden da er der Grobshulevej-indvielsesløbet i Odder 1. november (samme tilmeldingsprocedure som ovenfor), og vi regner også med at skulle med til X-Mas-løbet i Odder i år - dato endnu ukendt.

Vejle Ådal Halvmaraton deltager vi ikke i grundet manglende tovholder.