Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             7. april 2015 22:08

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Næste løb - Aarhus Run 12. april

 

Hej alle

 

Overskriften lyver lidt, for næste løb er faktisk DuPont løbene 5. runde, men da deadlines overlapper hinanden lidt, bliver vi nødt til at annoncere dette løb allerede nu.

 

Konceptet i løbet er simpelt - en sløjfe på 5 km fra og til Marselisborghallen gennemløbes et valgfrit antal gange, så man enten løber 5, 10, 15 eller 21,1 km (½M med en ekstra sløjfe - 20 km er tilsyneladende udgået). Man behøver ikke på forhånd at melde ud, hvilken distance man løber, det kan man blot beslutte på dagen eller undervejs, hvis benene har det godt.

 

Læs mere om løbet her: http://www.1900am.dk/aarhusrun - der er mulighed for bad og omklædning i hallen.

 

Tilmelding foregår som vanligt - skriv en mail til Thomas på tsr@textminded.com - har du skrevet dig op til mindst én officialtjans og løber iført din klubtrøje, er løbet fuldstændig gratis. Sidste frist for tilmelding er onsdag 8. april.

 

Vi er allerede seks på deltagerlisten, og løbet vil være en fin sidste afpudsning af formen for dem, der skal løbe i Hannover.

 

Mange løbeglade hilsener

Motionsudvalget

 

PS: De kommende løb er Odder Halvmaraton 2. maj og Wings for Life World Run 3. maj (stadig 11 pladser tilbage til sidstnævnte).