Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             29. april 2015 09:54

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Marselisløbet med BMI Motion - også Cykelløbet - og ny 24-km løberute!!!

 

Hej alle

 

Vidste du, at du kan komme GRATIS med til Marselisløbet gennem BMI Motion? Hvis du har tilmeldt dig vores officialordning og har klubtrøje på, er du yderst velkommen på vores hold (hvis ikke, er du lige så velkommen som selvbetalende deltager).

 

I år tilbyder vi BÅDE Marselisløbet OG Marselis Cykelløbet, og her er masser af muligheder for at få lidt motion.

 

Marselis Cykelløbet er lørdag 29. august, og her er ruter på 28, 50 og 100 km. Starttiderne er hhv. 11.00, 12.30 og 11.35.

 

Marselisløbet (og walk) er søndag 30. august, og her er der som noget nyt en 24-km-rute (begrænset deltagerantal). Derudover er der naturligvis de klassiske 6 og 12 km samt 6 km walk. Starttiderne er 10.45 for 24 km og 11.00 for alle øvrige (walkere til sidst).

 

Tilmelding af børn er gratis for klubben før 10. juni, så hvis du ved, at du vil med og har barn med (op til 15 år), må du meget gerne tilmelde dig før denne dato. 

 

24 km er med maks. deltagerantal på 200, så det er først til mølle. På denne distance medfølger også en T-shirt og forplejning (ikke nærmere defineret).

 

Tilmelding foregår ikke overraskende ved at skrive til Thomas på tsr@textminded.com med navn, fødselsdato og ønsket distance (samt T-shirtstørrelse ved 24 km).

 

Motionsudvalget håber, at vi kan begynde at tælle Marselisløbet med blandt vores traditionsrige løb - sidste år var vi 13 løbere med, og i år kan vi sikkert gøre det endnu bedre!

 

Mange hilsener

Motionsudvalget