Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             27. oktober 2015 09:45

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Løbstilmeldinger i nærmeste fremtid

 

Hej alle

 

Vi er jo slet ikke færdige med året, og der er også løb til næste år, der skal tænkes ind i kalenderen - her er en lille opsummering over, hvad der er i støbeskeen p.t.

 

Grobshulevej Indvielse - 5 flade og 10,85 kuperede kilometer i Odder 1. november kl. 11.00 med efterfølgende pølsespisning. Allersidste frist er i dag tirsdag!!!

 

Nytårscup - i øjeblikket fokuserer vi på tilmelding til 1. runde 15. november - 5 og 10 km i velkendt terræn omkring Marselisborghallen. Bemærk - arrangørerne har indtil videre sat 1. november som sidste tilmeldingsfrist, så den må jo overholde - forhåbentlig kan vi nå det til et par dage før. Men altså lige nu er fristen 1. november, hvis man vil med til denne hyggelige løbsserie. Man bestemmer selv, hvor mange runder man vil deltage i!

 

BACH - Bestseller Aarhus City Halvmaraton - som lovet slutter vi første tilmeldingsbølge ved udgangen af oktober. Der er p.t. mere end 5.000 tilmeldte, så det er et populært løb. Brugerbetalingsprisen er 100 kr., og datoen er 19. juni.

 

Til alle løb gælder de sædvanlige betingelser - man skal deltage i vores officialordning, og man løber naturligvis i klubtrøje. Ønsker man ikke dette, er man meget velkommen til at tilmelde sig til almindelig pris.

 

Tilmelding til alle ovennævnte løb sker ved at skrive til Thomas på tsr@textminded.com med angivelse af navn, løb, distance, fødselsdato og (om nødvendigt) T-shirtstørrelse. Nærmere om betaling (hvis relevant) tilgår.

 

Og bare rolig - der kommer masser af løb næste år - DuPont løbene (kun tre runder i 2016, til gengæld med mulighed for en 15-km-rute i Brabrand), Ree Park Safari Run og masser af gamle kendinge venter på os! :-)

 

Mange hilsener - Motionsudvalget