Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             3. november 2015 14:57

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              DuPont løbene 2016 - snarlig tilmelding for alle tre runder

 

Hej alle

 

Det lader til, at det går hurtigt med tilmeldingen til alle tre runder af DuPont løbene, så hvis nogen ønsker at komme med til alle disse tre løb (og derved erhverve sig endnu en gratis T-shirt), er det ved at være tid.

 

Der er som sagt tre runder i 2016-udgaven af denne for BMI Motion så traditionsrige løbsserie:

 

17. januar - Scandinavian Congress Center

28. februar - Brabrand Hallen

20. marts - Ceres Park

 

Tilmelder man sig alle tre runder, får man som sagt en gratis T-shirt. Man får også udleveret sine startnumre til alle tre runder og skal således selv holde styr på dem.

 

Til alle runder kan man løbe 5 eller 10 km, og i Brabrand kan man i år også prøve kræfter med en 15-km-rute.

 

Deltagelse er fuldstændig gratis for medlemmer af BMI Motion, der er tilmeldt vores officialordning (datoer for 2016 kommer omkring starten af december) og som løber i klubtrøje, Har du endnu ikke en klubtrøje, kan du evt. prøve at låne dig frem - spørg f.eks. på Facebook-siden https://www.facebook.com/groups/bmimotion/ 

 

Det er også muligt at tilmelde sig enkelte runder allerede nu, men for al tilmelding gælder, at manglende deltagelse på dagen, uanset årsag, medfører tilbagebetaling af deltagergebyret. Der kommer tilmelding til de enkelte runder, når disse nærmer sig.

 

Tilmelding foregår som så ofte før ved at skrive til Thomas på tsr@textminded.com med angivelse af navn, runde(r), distance, fødselsdato og T-shirtstørrelse (ved tilmelding til alle tre løb).

 

Motionsudvalget håber, at vi igen i 2016 kan møde talstærkt, blåt og orange op!

 

På Motionsudvalgets vegne

Thomas Rambusch

 

PS: Da det oftest er mig, der tilmelder os til løb, svømmer jeg i point til Club Aarhus Motion, så hvis nogen deltagere i Aarhus Motions løb ønsker at benytte sig af denne rabatordning, kan man kontakte mig, så finder vi ud af det.