Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             28. juni 2015 15:11

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Copenhagen Half Marathon 13/9 - nu for alvor!

 

Hej alle

 

Vi har tidligere haft et par runder med tilmelding til dette løb, men grundet travlhed og det faktum, at vi ikke behøver at skynde os med tilmeldingerne, da vi er sikret pladser som DAF-medlem, har forberedelserne ligget lidt stille.

 

Men nu gør vi så alvor af det - så se venligst bort fra tidligere tilmeldinger, og betragt dette som den eneste rigtige tilmeldingsrunde :-)

 

Løbet foregår logisk nok i København, det er søndag 13. september kl. 11.00, og det fungerer samtidig som DM i Halvmaraton. Afhængigt af vores gruppes størrelse tager vi enten private biler derover (mest sandsynligt) eller lejer en bus - det vil vise sig. Vi vil ligeledes vurdere, om der er grundlag for badning samme sted, som vi havde fået adgang til sidst. Som sidst forventer vi at gøre det til en endagsudflugt.

 

Klubben har givet tilsagn om et tilskud på 175 kr. pr. deltager, og Motionsudvalget har også valgt at skyde lidt støtte i, så prisen for den enkelte deltager bliver 100 kr. (hertil kommer udgifter til transport og evt. bad). Prisen afregnes med Thomas ved tilmelding - info tilgår den enkelte.

 

Tilmelding foregår ved at sende en mail til Thomas på tsr@textminded.com med oplysning om navn, fødselsdato, forventet sluttid, antal tidligere gennemførte halvmaraton og nationalitet (navn og flag trykkes på nummeret). Prisen omfatter også en Nike T-shirt, men størrelse skal blot opgives ved afhentning af nummeret. Bemærk, at ved tilmelding på denne måde bliver man automatisk tilmeldt DM. Løbet har indtil videre opnået certificeringen Bronze Label hos IAAF, men håber med tiden at blive et af de få Gold Label-løb i Europa.

 

For at kunne holde ovennævnte pris er sidste tilmeldingsfrist torsdag 20. august! Tilmelding efter den dag er mulig, men koster 50 kr. ekstra.

 

Motionsudvalget håber, vi kan sende en stor flok topmotiverede blå/orange løbere af sted til dette løb.

 

Mange hilsener - Motionsudvalget