Fra:                                  bmi motionsudvalget [bmimotionsudvalget@gmail.com]

Sendt:                             29. juni 2015 09:37

Til:                                   bmi motionsudvalget

Emne:                              Betingelser for løbsdeltagelse

 

Hej alle

Motionsudvalget ønsker for en sikkerheds skyld at præcisere betingelserne for deltagelse i klubbetalte løb og løb med klubtilskud - så alle kender forudsætningerne. Disse betingelser kan også findes på klubbens hjemmeside.


1.       Man deltager i vores officialaftale med Aarhus Motion. Aftalen indebærer, at man ved mindst én lejlighed i løbet af året er til rådighed 4-6 timer ved et arrangement. Det er naturligvis yderst velkomment at stille op til flere arrangementer. Kan man ikke overholde sin forpligtelse, er man selv ansvarlig for at finde en afløser - privat eller fra klubben. Pengene fra officialarbejdet går i klubkassen og er med til at forbedre tilskudsordningen.
Ønsker man ikke at være official, er man stadig velkommen til at deltage i de løb, klubben stiller op ved - så betaler man blot selv deltagelsesgebyret.

2.       Man løber i klubtrøje. Klubtrøjerne forhandles gennem  Lone B. Petersen på <mailto:LoneBaggersgaard.Petersen@silkeborg.dk>.

Skulle man - uanset årsagen - være forhindret i at deltage i et klubbetalt løb eller tilskudsløb, kan man forsøge at afsætte nummeret internt i klubben. Lykkes dette ikke, betales klubbens udgiftspris for løbet tilbage til klubben.
 

 

Med disse retningslinjer afklaret vil Motionsudvalget fortsætte med at tilbyde en perlerække af løb også fremover.

 

Mange hilsener - Motionsudvalget